Mirëmbajtjes Gjithëpërfshirës i pishina dhe kopshte

Grupi PAMAR Ajo ka një ekip të ekspertëve në mirëmbajtjen e pishina dhe kopshte,,es,si dhe hapësirat e përbashkëta,,es,Mirëmbajtja e pishina dhe kopshte,,es, así como de espacios comunes për kryerjen e detyrave të veçanta dhe rutinë.

Pools Mirëmbajtja,,es,Pools Mirëmbajtja,,es,Pools Mirëmbajtja,,es

 • Marrë leje nga e shëndetit dhe të sëmundjeve të librave të kontrollit në përputhje BOCM.
 • gardë mbretërore e anglisë, Stafi i drejtë nga Kryqi i Kuq Spanjoll.
 • trajtimit të ujit, pompë dhe të ujërave të zeza.
 • Mirëmbajtja dhe pastrimi i filtrave.
 • Supplies jeta, Pajisje të pastër dhe tarpaulins, entre otros.

Mantenimiento de jardines

kopshte Mirëmbajtja dhe hapësira të gjelbra, lëndinë, bimët, pemë dhe mbjellësit dyja jashtme dhe të brendshme.

 • dizajn peisazhit.
 • Riparimet dhe remonteve të ujitjes automatike.
 • Cuts dhe tëharrje, dizinfektim, lëndinë sakrifikuar.
 • Furnizimi dhe mbjellja e bimëve sezonale ose shumëvjeçare dhe pemë.
 • Supplies e kimike dhe organike plehrave.
 • Sigurimi artikuj për kopshte dhe terreneve sportive (bancos, kazanët, cadra, swings dhe slides).

Plotësitë, Kompania jonë ofron shërbime mantenimiento de instalaciones en Las Rozas dhe vende të tjera Madrid.

Për informacion të mëtejshëm, Ju mund ta bëni këtë nëpërmjet formularit contacto ose duke telefonuar 916 372 542.

Thirrni tani butonin,en