Mirëmbajtja e objekteve në Fuenlabrada

Sherbime mirëmbajtjen e objekteve në Fuenlabrada duke siguruar Grupi PAMAR Ato mbulojnë të gjitha llojet e objekteve: ajër i kondicionuar, pushtet (tensionit të ulët dhe të lartë), mekanik, fontanería, etj.

Mirëmbajtja e objekteve në Fuenlabrada

Realizamos nuestros trabajos en comunidades de propietarios, qendra lokale dhe tregtare, shkolla, zyra dhe të gjitha llojet e ndërtesave.

Las actuaciones en el mantenimiento de instalaciones se dividen en:

  • mirëmbajtjen preventive.
  • mirëmbajtja korrigjuese.
  • mirëmbajtjen specifike.

Për këtë, furgonë dhe mjete të ketë, makineri dhe specifike e produkteve të specializuara për pastrim dhe riparime që lehtësojnë mbajtjen e cilësisë së shkëlqyer dhe çmime shumë konkurruese.

Na telefononi dhe kërkoni quote. Ne do të ju japin këshilla të personalizuar të llojit të mirëmbajtjes të kërkuara. Grupi PAMAR Ai është një specialist në shërbimet e plotë.

Thirrni tani butonin,en