Pastrim

En Grupi PAMAR ne kemi më shumë se tre dekada duke bërë pastrimin punë në mirëmbajtjen e përgjithshme në komunitetet, edificios, locales, bancos, kolegje, oficinas, centros comerciales, etcétera.

Servicios de limpieza de Grupo Pamares

Ne ofrojmë një ekip të kualifikuar të ekspertëve për të kryer lloje të ndryshme të limpiezas en Las Rozas. Ne kemi përvojë të gjerë në:

  • Pastrimi në qendrat tregtare.
  • Limpieza de moquetas.
  • Acristalado de suelos de mármol, granito y terrazo.
  • Limpieza y tratamiento de suelos de polietileno.
  • Limpieza y tratamiento de suelos de madera y parquet.
  • Trajtimi i tokës.
  • Pastrimi në fund të punës dhe banimit parë.
  • Fasada pastrim.
  • Anti-mbishkrime.
  • Pastrimi dhe trajtimi i balta tokës, prodhim gresi, etéctera.

Para mayor información, mos hezitoni të contacto con nosotros. Ne do të ofrojë këshilla të personalizuar.

Thirrni tani butonin,en