Pastrimi Getafe

punësimin e shërbimeve cleanings në Getafe efektive dhe cilësia është tani më e lehtë se kurrë në sajë të profesionalizmit të Grupi PAMAR – Shërbime Gjithëpërfshirës. Në kompaninë tonë, ne jemi gjithmonë të gatshëm për të shërbyer klientëve menjëherë dhe për të përmbushur nevojat dhe pritshmëritë e tyre.

Servicios de limpieza en Getafe

Entre las diferentes actividades que realizamos se encuentran:

 • Pastrimi në qendrat tregtare.
 • Fasada pastrim.
 • Tratamientos anti-grafiti.
 • Limpieza de moquetas.
 • Limpieza y tratamiento de suelos de polietileno.
 • Limpieza y tratamiento de suelos de madera y parquets.
 • Pastrimi dhe trajtimi i balta tokës, prodhim gresi, etcétera.
 • Acristalado de suelos de mármol, granito y terrazo.
 • Trajtimi i tokës.
 • Pastrimi në fund të punës dhe banimit parë.

Si necesita visitando este sitio, seguramente necesita contratar una empresa de limpieza en Getafe que se encargue de este tipo de tareas u otras relacionadas, cuente con nosotros, no se arrepentirá de aprovechar todas las ventajas que tiene el hecho de contratar este tipo de servicios: podrá aprovechar su tiempo libre, se olvidará de tareas que pueden tomarle varias horas o medio día, las estancias al estar tan relucientes le motivarán a que en pocos minutos, a lo largo de la semana, pueda dar pequeños repasos; obtendrá mayor bienestar, confort, në mesin e shumë përfitime të tjera për të qenë në një mjedis ku të marr frymë të pastër,,es,Pastrimin e pajisjeve Getafe,,es,tani,,es,ne kemi një ekip të shkëlqyer formuar nga personel i kualifikuar,,es.

Equipo de limpieza en Getafe

Actualmente, contamos con un excelente equipo de trabajo formado por personal cualificado. Punonjësit tanë kanë mjete, makineritë dhe teknologjinë më të fundit, Ajo është duke bërë të mundur ekzekutimin e të gjitha llojet e detyrave limpieza në Getafe.

Ne do të bëjmë hapësirat tuaja të brendshme, kohës së lirë dhe të punës vende të pastër dhe të përshtatshme për përdorim. Na kontaktoni duke telefonuar 916 372 542 ose vizitoni objektet tona në:

 • Rruga e re, 16 – lokal 3
 • 28230 Las Rozas (Madrid)

Thirrni tani butonin,en