Concierges Getafe

Nëse jetoni në një pallati, urbanizim, comunidad o mancomunidad në Getafe dhe keni nevojë për të punësuar conserjes, ne ju ftojmë që të na kontaktoni. Grupi PAMAR Kjo është një nga kompanitë limpiezas dhe më të vlerësuar dhe e njohur në mirëmbajtjen e Comunidad de Madrid.

Concierges Getafe

Ndër fushat tona të ekspertizës pastrimin dhe mirëmbajtjen e kopshte dhe sipërfaqeve të gjelbra janë, mirëmbajtjen bazë dhe të plotë të ndërtesave dhe hapësirave publike, si dhe mbledhjen e mbeturinave.

Na kontaktoni nëse ju doni të kontrolloni efikasitetin e shërbimit tonë conserjes në Getafe . Vizitoni zyrat tona në Las Rozas ose na dërgoni email duke plotësuar formë kontaktoni ne ofrojmë.

Thirrni tani butonin,en