I mirëpritur

Grupi PAMAR S.L.. është një kompani udhëheqëse në fushën e shërbimet e plotë, Pastrimi dhe mirëmbajtja Ndërtimi me gjatë 30 vjet përvojë treg. Ofrecemos servicios de limpieza en diferentes localidades de Madrid, así como el mantenimiento de comunidades en Madrid y servicios integrales, como conserjería o cuidado de instalaciones.

Nga fillimi, përmbush besnikërisht qëllimi ynë fundamental: la kënaqësi klientët tanë. Kjo në sajë të profesionalizmit dhe shërbim të mirë nga një ekip profesionistësh të kualifikuar është arritur. Ne gjithashtu sigurojnë përdorimin e markave më të mira në makineri dhe produkteve dhe përparimeve teknologjike në dispozicion,,es,Ne gjithashtu sigurojnë përdorimin e markave më të mira në makineri dhe produkteve dhe përparimeve teknologjike në dispozicion,,es.

Pamares Grupi i plotëson të gjitha kërkesat e marrëveshjes kolektive të sektorit dhe është dhënë Medaljen e prestigjit dhe të cilësisë për karrierën e tij.

Grupo Pamares empresa de servicios de limpieza y mantenimientos

Brenda fushat tona të aktivitetit, Ne jemi te specializuar në: