Benvinguts

Pamares S.L. Grup. és una empresa líder en el sector de serveis integrals, neteja i manteniment d'edificis amb més de 30 anys d'experiència en el mercat. Oferim serveis de neteja en diferents localitats de Madrid,,es,així com el manteniment de comunitats a Madrid i serveis integrals,,es,com consergeria o cura d'instal·lacions,,es,També aportem l'ús de les millors marques en maquinària i productes i pels avenços tecnològics de què disposem,,es, así como el mantenimiento de comunidades en Madrid y servicios integrales, como conserjería o cuidado de instalaciones.

Des de l'inici, complim fidelment nostre objectiu fonamental: la plena satisfacció dels nostres clients. Això s'aconsegueix gràcies a la professionalitat i bon servei d'un equip de professionals qualificats. También aportamos el uso de las mejores marcas en maquinaria y productos y por los avances tecnológicos de los que disponemos.

Grup Pamares compleix amb tots els requisits establerts en el Conveni Col · lectiu del sector i ha estat guardonada amb la medalla al prestigi i la qualitat per la seva trajectòria professional.

Grupo Pamares empresa de servicios de limpieza y mantenimientos

Dins dels nostres àmbits d'actuació, som especialistes en:

Truqui al botó ara,en