Pastrimi Alcorcón

A keni nevojë për të punësuar shërbimet cleanings në Alcorcón? Grupi PAMAR Ajo ka përvojë të gjerë dhe njohje në shërbimet gjithëpërfshirëse për të vogël, Sipërfaqet e mesme dhe të mëdha.

Ne më shumë se tre dekada kryerjen e punës pastrim i përgjithshëm y mantenimientos en comunidades, edificios, locales, bancos, kolegje, oficinas, kompleksesh dhe garazhe.

Pastrimi Alcorcón

Ponemos a su disposición un cualificado equipo de profesionales para diferentes servicios de limpieza:

  • Pastrimi në qendrat tregtare.
  • Limpieza de moquetas.
  • Limpieza y tratamiento de suelos de polietileno.
  • Limpieza y tratamiento de suelos de madera y parquet.
  • Pastrimi dhe trajtimi i balta tokës, prodhim gresi, etéctera.
  • Acristalado de suelos de mármol, granito y terrazo.
  • Trajtimi i tokës.
  • Pastrimi në fund të punës dhe banimit parë.
  • Fasada pastrim.
  • Anti-mbishkrime.

Na kontaktoni dhe të kërkoni për këshilla personale pa detyrim. Stafi ynë do të shqyrtojë rastin dhe ofertën tuaj zgjidhje cleanings në Alcorcón Rrobaqepës.

Asimismo, ne ju ftojmë të vizitoni faqen tonë blog dhe na kontaktoni. Grupi PAMAR Kjo është zgjedhja juaj më e mirë.

Thirrni tani butonin,en