Pastrimi Madrid

Pamares Grupi ka më të mirë të burimeve njerëzore dhe teknike për të kryer shërbime të plotë të pastrimit në Madrid. Na kontaktoni dhe të kontrolloni se 30 vjet përvojë pas nesh.