Benvinguts

Pamares S.L. Grup. és una empresa líder en el sector de serveis integrals, neteja i manteniment d'edificis amb més de 30 anys d'experiència en el mercat. Oferim serveis de neteja en diferents localitats de Madrid,,es,així com el manteniment de comunitats a Madrid i serveis integrals,,es,com consergeria o cura d'instal·lacions,,es,També aportem l'ús de les millors marques en maquinària i productes i pels avenços tecnològics de què disposem,,es, así como el mantenimiento de comunidades en Madrid y servicios integrales, como conserjería o cuidado de instalaciones.

Des de l'inici, complim fidelment nostre objectiu fonamental: la plena satisfacció dels nostres clients. Això s'aconsegueix gràcies a la professionalitat i bon servei d'un equip de professionals qualificats. También aportamos el uso de las mejores marcas en maquinaria y productos y por los avances tecnológicos de los que disponemos.

Grup Pamares compleix amb tots els requisits establerts en el Conveni Col · lectiu del sector i ha estat guardonada amb la medalla al prestigi i la qualitat per la seva trajectòria professional.

Grup Pamares empresa de serveis,,es,Grup Pamares empresa de serveis,,es,Grup Pamares empresa de serveis,,es,Grup Pamares empresa de serveis,,es,Grup Pamares empresa de serveis,,es

Dins dels nostres àmbits d'actuació, som especialistes en: